Collectie Overkappingen

Inspiratievideo

Een luxe overkapping moet het pronkstuk van uw tuin worden. Voordat u een keuze maakt is het zeker de moeite waard om u te laten inspireren middels deze video en onze website.

 

Overkappingen

Vakantiegevoel, genieten van gezellige avonden en heerlijk ontspannen… een sfeervolle overkapping van Hillhout bezorgt u al deze geneugten. Bovendien is een overkapping vaak het pronkstuk in uw tuin. Overkappingen zijn er in verschillende soorten en maten. Kiest u voor een terrasoverkapping, een tuinoverkapping, een houten overkapping of een veranda overkapping?

 

Sfeervolle overkapping van Hillhout

Gebruik een overkapping om te loungen, te koken en lekker te barbecueën, te relaxen, te werken in uw eigen tuin of gewoon om uw spullen droog te zetten. Het kan allemaal met een houten overkapping van Hillhout. En of uw tuin nu groot of klein is: voor elk formaat tuin is een geschikte overkapping leverbaar.

Overkapping naar wens in te delen

U kunt de wanden van uw overkapping natuurlijk helemaal openlaten, maar met de losse wandelementen van Hillhout kunt u een geheel eigen invulling geven aan uw overkapping. De Wandelementen Design en de Wandelementen Basic zijn verkrijgbaar in 4 varianten: volledig dicht, met bovenlicht, met een groot raam of voorzien van shutters.