Uw boodschappenlijstje is leeg
winkelzoeker
winkelzoeker

Tuindeuren

 

Tuindeuren

 

Met tuindeuren houdt u uiteraard ongenode gasten uit uw tuin. Houten, dubbele en openslaande tuindeuren; bij Hillhout is het allemaal mogelijk. Bij Hillhout vindt u passende tuindeuren bij alle soorten schuttingen. Zo wordt uw tuin gegarandeerd een stijlvol geheel. En met het bijpassende hang- en sluitwerk sluit u uw tuin veilig af. Kies uit de vele mogelijkheden en maak van uw tuin een waar plaatje.

 

Tuindeuren in verschillende soorten en maten

Wie op zoek is naar een houten tuindeur, heeft bij Hillhout de keuze uit een ruim assortiment met vele mogelijkheden. Een tuindeur met horizontale planken, een tuindeur met verticale planken of gewoon een extra hoge tuindeur: Hillhout heeft het allemaal en de prijzen van de tuindeuren vallen ook nog eens reuze mee!

 

Hang- en sluitwerk voor uw tuindeuren

Bovendien maakt u uw tuin en tuindeuren helemaal af met het assortiment hang- en sluitwerk van Hillhout. Alles vervaardigd van RVS, zodat uw tuin en tuinschutting verzekerd zijn van de beste kwaliteit. Bekijk het in onze webshop of bezoek een van onze vele verkooppunten in Nederland.