Collectie Buiten spelen

 

Buiten spelen

Naar buiten allemaal!

Vroeger deden we niet anders, tegenwoordig lijken kinderen wel aan de TV of spelcomputer gekluisterd. Hillhout zet zich graag in voor een gezond leven door het buitenleven en -spelen te promoten. En jong geleerd is oud gedaan. Daarom onze keuze om speelhout te ontwikkelen voor de particuliere tuin. Uiteraard waar nodig CE-genormeerd, dus veilig! Uw tuin compleet omgebouwd tot speeltuin voor uw (klein)kinderen! Van zandbak tot speeltoestel tot zelfs een mini speelhuis.

 

Een schommel gun je elk kind

Lekker schommelen op een schommel van Hillhout, wie wil dat nou niet? Natuurlijk kunt u aan de schommel i.p.v. een zitje bijvoorbeeld ook een klimtouw of een set ringen bevestigen. De schommels van Hillhout zijn multifunctioneel en CE-genormeerd.

 

Klimmen en klauteren

Kinderen moeten bewegen, Dat is goed voor de ontwikkeling van lijf en leden. Dat bewegen ook leuk is bewijst Hillhout. De speeltoestellen van Hillhout zijn solide, veilig maar vooral uitdagend. 

 

Een houten zandbak mag eigenlijk niet ontbreken in een tuin waar kinderen spelen. Taartjes bakken, zand laden in de speelvrachtauto… creativiteit en fantasie worden spelenderwijs  aangewakkerd in een zandbak. Bekijk hier de collectie zandbakken van Hillhout.

 

Alle Hillhout speeltoestellen zijn CE-genormeerd en voldoen hiermee aan de veiligheidsrichtlijnen voor de particuliere tuin. Dus met Hillhout kunnen uw kinderen veilig buiten spelen!

 

Alle speeltoestellen worden bovendien gemaakt van FSC- of PEFC-gecertificeerd hout en verduurzaamd (ook wel drukgeïmpregneerd genoemd) met tien jaar garantie tegen houtrot zodat uw kinderen gegarandeerd jaren plezier zullen beleven aan een Hillhout speeltoestel.