Blokhutten

15 Artikelen

Sorteer op: 

 

Blokhutten

De klassieke blokhut is kenmerkend om haar gestapelde wandbalken en sterke hoekverbindingen zonder dat daar een schroef aan te pas komt.

Een blokhut in uw tuin biedt veel mogelijkheden. De blokhut kan dienst doen als opbergruimte, als extra leefruimte of hobbyruimte. Bovendien kunt u met een luifel of veranda een extra terras creëren waardoor u heerlijk voor uw blokhut kunt zitten.

 

Veelzijdig en compleet blokhut assortiment


Hillhout heeft verschillende basismodellen. U heeft de keuze uit een blokhut met puntdak of lessenaarsdak, een rechthoekige blokhut, een hoekmodel (de blokhut Ierland) of een zeskantige blokhut, zoals de blokhut Madeira Grand. Kies de blokhut die bij uw huis en tuin past. De blokhut Fryslan en blokhut Madeira Grand zijn zelfs verkrijgbaar met rieten dak.

Bijna elk type blokhut is in verschillende afmetingen verkrijgbaar dus altijd passend bij uw tuin en uw persoonlijke wensen. Heeft u de blokhut alleen nodig als bergruimte, voor bijvoorbeeld tuinstoelen en tuingereedschap, dan is de kleine blokhut Estland een goede keuze. Wilt u een luxer uitstraling en meer ruimte dan is de blokhut New Foundland een goede keus. Ook kunt u met een andere deur, dubbele deur of een ander raam de uitstraling van de blokhut aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur.


Gecertificeerd hout, eventueel drukgeïmpregneerd.
Welke houten blokhut u ook kiest, een houten blokhut van Hillhout is gemaakt van FSC- of PEFC-gecertificeerd hout. Bovendien worden de blokhutten en tuinhuisjes van Hillhout zo u wilt verduurzaamd (ook wel drukgeïmpregneerd genoemd). Zodat u jarenlang plezier zult beleven aan uw Hillhout blokhut.