Tuinen met Hillhout

Laat je inspireren door wat anderen, enthousiaste tuinliefhebbers en/of professionele tuinontwerpers, met Hillhout producten hebben gerealiseerd. Verander de tuin in je persoonlijke ruimte. Bijvoorbeeld met een lounge corner met shutterschermen, een zelfgemaakte pergola van Hillhout hout, een riante overkapping en ga zo maar door. We reiken de middelen aan waarmee je gegarandeerd jarenlang plezier zult hebben. Heeft u ook mooie foto's van Hillhout producten en bent u trots op het resultaat? Deel deze dan met ons via info@hillhout.nl.

 

Kleine tuin begrensd met Hillhout Jaloezie-elementen.

Onze producten lenen zich uitstekend om iets bijzonders van je tuin te maken. Hier zijn als erfafscheiding Jaloezie-elementen toegepast, door de schuin geplaatste vaste lamellen behoud de tuin een open karakter en heb je toch geen last van inkijk. Verder zijn in deze tuin op creatieve wijze extra zitplaatsen gemaakt, erg handig bij veel visite. Hiervoor zijn o.a. lichtgrijs geïmpregneerde steigerplanken gebruikt, gemaakt van Midden-Europees vuren.

Optimale verbinding.

Door onze gelamineerde vuren gordingen 4,5x12 cm  te verbinden met steigerbuizen krijg je een originele en strakke constructie. Het hout is geverfd in een antraciet kleur, mooi passend bij de omgeving. 

Combineren met schermen geeft een speels effect.

Hier is het Hillhout Elan scherm Excellent gecombineerd met een Betonijzer trellis, het resultaat mag er zijn. Het massieve, wat je al gauw krijgt met een dichte schutting, wordt doorbroken met een open trellis. Vanzelfsprekend doe je dit op de plekken waarbij je privacy gegarandeerd blijft. 
Door de staanders wit te beitsen wordt het lijnenspel geaccentueerd en krijgt het geheel een moderne uitstraling.

Vind een dealer

Bijna alle artikelen van Hillhout zijn op voorraad bij onze dealers. Vind ze hier.